Helg i stugan

I fredags åkte vi till stugan efter jobbet. Jag hann åka förbi mormor som fyllde år innan vi åkte. Kvällen i stugan blev lugn och kort. Som den ska vara, haha.

På lördagen blev det lång frukost framför kaminen och sen packade vi en väska för att åka på kantarelljakt. Vi var verkligen inte ensamma om det.

Vi letade tappert och lyckades hitta kanske femton stycken. Tror att vi antingen var lite för tidiga eller var på fel ställen. Eller hade för mycket konkurrens, haha.

När vi var trötta på att leta tog vi bilen till ett annat ställe och gick en bit upp på fjället för lite fika. Vi gick inte hela vägen med tanke på Baloos ben. Trots att vi var igång i flera timmar igår var han inte jättepåverkad sedan, och det kändes skönt för vi hade så roligt och trevligt alla tre.

Tillbaka i stugan tog jag en dusch och somnade på soffan innan jag lagade middag. Lagade kyckling och stekte upp kantarellerna.

Idag öste regnet ner. Vi spenderade hela förmiddagen i soffan framför tv:n. Det var så skönt. Sen blev vi bjudna på paltmiddag hos mamma så vi packade ihop, hälsade på släkt och så åkte vi hem. Vi hade egentligen tänkt äta middag där uppe men det här blev också bra.

Superbra helg om du frågar mig. Har du haft en bra helg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.