Matsmart, kurslitteratur och fantastiskt väder

Den här veckan går så långsamt, haha. Men det är väl skönt att hinna vara i nuet lite också. Ibland springer tiden på alldeles för fort. De här kvällarna som har varit i veckan har jag lyckats vara ganska effektiv. Det största jag gjorde igår var att städa skafferiet. Hade beställt varor från Matsmart och skulle få plats med allt. Då blev en storstädning nödvändig. Det gick ganska bra men tog så klart lite tid. Tycker för övrigt att Matsmart är en himla bra grej. Har aldrig testat förut men nu fick jag hem en massa varor till ungefär halva priset jämfört med om jag skulle köpt det i affär. Passade på att köpa hem en massa ekologiskt och så där, det kan ju verkligen dra iväg i pris annars. Plus att vi minskar matsvinnet och sparar lite på klimatet!

Jag har också lagt ut en hög med kurslitteratur på Blocket. Har redan lyckats sälja journalistiklitteraturen som jag hade i våras. Ska posta det imorgon. Passade på att lägga ut lite gammal litteratur från lärarutbildningen också, och en bok från sommarkursen jag läste. Får se om någon nappar på det. Kan hända att det har blivit lite för gammalt så att ingen vill ha det längre. Det får vi se helt enkelt.

Vädret har varit helt fantastiskt i två dagar också. Vi har ätit middag utomhus både igår och idag! Värmen verkar hålla i sig till slutet av nästa vecka också, så det känns ju trevligt. Imorgon ska jag på något roligt efter jobbet och sen är det fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.