Den 29 augusti 2016-2018

Hej torsdag! Vad passar bättre idag än en liten tillbakablick, i sann throwback-anda? Nej, precis, ingenting. Här kommer en överblick om vad som har hänt den här dagen de tre senaste åren.

Förra året var det 2018 och den här dagen var en onsdag då jag åt surströmming hemma hos mina föräldrar. Såg också fram emot en ledig fredag då jag och syrran åkte till Stockholm och Tjejmilen. I år blir det inte av. Jag kanske satsar på vartannat år där?

För två år sedan var vi på Mallorca den här veckan! Åh, vad skönt det var med en semestervecka i slutet av augusti. Jag önskar att flyget vore miljövänligare, då skulle jag resa oftare. Fantiserar nu om att tågluffa i delar av Europa, någon gång. I alla fall, jag publicerade det här inlägget efter någon dag, sen hade jag blogguppehåll.

Året 2016 bloggade jag inte just den här dagen men dagen före rapporterade jag från en bygghelg i syrrans stuga. Redan tre år sedan jag stod där och skruvade ihop badrumsmöblerna. Dagen efter skrev jag om min nya mobil, som jag köpt just den 29 augusti. Mobilen och jag firar alltså tre år ihop idag! Hoppas på tre år till (även om det inte känns så troligt)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.