Fredagsmorgonen

Fredag morgon och jag var uppe alldeles för tidigt. Missbedömde tiden helt så nu halvligger jag i soffan och väntar på att åka på jobbet. Har legat och grubblat halva natten så sömnen blev lite sisådär, men vad gör det när det är fredag?

Igår kväll var jag på Musikquiz med ett härligt gäng. Flera av dem jobbar på mitt förra jobb så det var så roligt att träffa dem igen. Dessutom råkade vi vinna, det var ju också kul.

Nåväl. Fredag idag alltså. Jag jobbar till två, ska handla och sen åka hem och städa. Hoppas kunna baka bröd också, men vi får se. Gissar att jag somnar tidigt ikväll så vi har inga direkta planer för den. Imorgon har vi tänkt åka på en utflykt!

Några veckor sen, men fredagskänsla!

Önskar dig en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.