Marknad, secondhand och vila

Då är det söndag igen. Den här helgen har varit lugn och jag har känt att det har behövts. Vi har ändå haft två helger då vi har varit iväg och nästa helg har vi en annan rolig sak vi ska på. Bra att mellanlanda hemma då.

Vi har inte varit helt sysslolösa. Igår åkte vi på en lokal bygdemarknad och gick ett varv. Blev lite chockad över att det var så mycket folk på plats. Vi köpte mjukbröd och en flaska linoljesåpa. Sen hann vi tillbaka hem och in på secondhand. Där hittade jag en ljuslykta, några glasflaskor och ett salt- och pepparkar i form av tomtar.

Jag har också sett till att få en del vila i helgen, så jag har hunnit påbörja och läsa ut en hel bok. Tänkte skriva om den till veckan, för den kräver ett eget inlägg. Idag har vädret varit grått så vi har haft en lugn dag. Mina egna måsten för dagen var att skriva tusen ord i min roman, träna och veckohandla. Hade gjort allt det före klockan två, så vi hann somna på soffan en stund också. Allt som är så skönt.

Nu är jag nog redo för en vecka till. Har du haft en bra helg?

Gammal bild, men jag har använt samma kläder i helgen 🤣

2 reaktioner på ”Marknad, secondhand och vila

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.