September 2018

Jag älskar att göra de här inläggen om de viktigaste händelserna från den här månaden förra året. Det är kul att sammanställa vad som hände, men också att kunna reflektera lite så här i efterhand. Det blir inte ett inlägg varje månad, men nästan alla månader får ett eget inlägg. Vill du läsa fler hittar du länkar till dem längst ner i det här inlägget!

Blandad renovering och nybygge

Förra året i september började vi på allvar skissa upp hur vi ville att badrummet skulle se ut efter en renovering. Då trodde jag att renoveringen var ett år borta. Nu vet vi ju att jag jobbade halvtid hela våren så sparandet har ju inte varit på topp. Men i vinter tror vi att vi ska ha fått ihop pengarna!

Förutom badrummet skrev jag om vårt första renoveringsprojekt i Östersund, målade sådant som skulle blivit målat för länge sedan och så hjälpte vi några kompisar med deras bygge.

20 september 2011
Badrumsplanering, blåbärspaj och vit färg
Lördag med bygge

Tjejmilen

Min syster och jag åkte på Tjejmilen i Stockholm. Själva loppet var totalt bortkastat för mig då träningen inte hade funkat innan. Jag känner alldeles för mycket press med ett sånt mål så då blir det ingenting. Synd. Resan var trevlig i alla fall. Mest minns jag luftgroparna när planet skulle landa på Arlanda och hela planet skrek.

Tjejmilen 2018
Connect Hotell Älvsjö

Nytt på uppfarten

Ett av sommarens projekt förra året var att lägga sten i en gammal rabatt och bredvid garageuppfarten mot grannen. Det höll Fredrik på med hela sommaren (det var för tungt för min rygg då) och i september kunde jag visa upp resultatet.

Nytt på uppfarten


Fler inlägg från 2018 hittar du här:

Januari 2018
Februari 2018
Mars 2018
Maj 2018
Juni 2018
Juli 2018

2 reaktioner på ”September 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.