Bara du – Ninni Schulman

Är du sugen på ett psykologiskt drama? En riktig bladvändare som du inte kan lägga ifrån dig? Då är boken Bara du av Ninni Schulman något för dig!

Boken handlar om Pål som har haft några jobbiga år. Bland annat har han slutat sitt jobb som lärare och istället valt att jobba i en tunnelbanespärr. Det är också där som han och Iris lägger märke till varandra första gången. Iris är en frilansande grafisk formgivare med ett trasigt kärleksliv. Båda längtar efter den stora kärleken. Båda hittar den hos varandra.

Tidigt i boken förstår man att både Iris och Pål har var sin ganska stor hemlighet som de går och bär på. Man förstår också att något fasansfullt har hänt. Boken är skickligt uppbyggd och leder till ett ständigt bladvändande.

Det här är en av de bättre böckerna jag har läst på senaste tiden. Ninni Schulman är duktig på att skapa trovärdiga berättelser och bygga upp dem så att man hela tiden vill läsa mer. Ingenting är uppenbart förrän det nämns i klartext i boken och det tycker jag om. Jag rekommenderar den här till alla!

2 reaktioner på ”Bara du – Ninni Schulman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.