Bara bra saker

Superhelg igen! Vilken tur vi har. Igår var vi på ett superfint bröllop för några vänner. De hade en borgerlig superpersonlig vigsel. Det var så fint! Jag kände igen väldigt starkt att jag skulle vilja vara vigselförrättare.

Resten av kvällen var fantastiskt rolig också. Vi hade bra bordssällskap, det serverades bra mat och fanns trevliga lekar och sådär.

Idag har det också hänt en del. Jag klev upp och gjorde ett konditonspass före frukost. Gladdes åt ökad kondition. Svor lite åt onda vader, men det hoppas jag är något som släpper snart.

Efter frukost gjorde jag en lasagne och röjde diskbänken. Mamma och pappa kom hit med Tarras. Jag hade lovat ettårsfotografering så där gjorde vi vårt bästa för att få till det.

Jag beställde förstoringar av det bästa kortet och åkte för att handla. Det blev bio klockan tre sen. Lejonkungen. Det sprutade tårar när Simbas pappa dog i början. Usch. Minns att jag brukade spola förbi det när jag var liten och skulle se filmen. Men den var bra i alla fall.

Nu ska vi äta upp lasagnen och sen ska vi faktiskt spela Bingolotto. Det känns som en bra avrundning på helgen!

En reaktion på ”Bara bra saker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.