Lite förkylt och lite energi

Jag har fått en liten förkylning. Den började i måndags. Lite ont i halsen och så släppte det. Så skönt tänkte jag. Sen kom det tillbaka igår kväll. Idag har jag känt mig lite tröttare än vanligt men är egentligen inte sjuk så. Halsontet är tillbaka och det är ju lite jobbigt.

Igår kväll såg vi film nästan hela kvällen. Mysigt att kunna göra det mitt i veckan. Ikväll har jag bakat bröd och subwaykakor. Och yogat. Nu hoppas jag att det inte bryter ut en värre förkylning än det här. Vi ska ju till fjälls i helgen!

Ja men så ser livet ut här. Imorgon har vi föräldramöte så jag jobbar länge och sen är det fredag! Veckorna går fort. Snart är det jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.