För fem år sedan var förberedelserna i full gång

Skulle skriva ett inlägg om vad som hände idag för fem år sedan. Jag vet precis vad som hände då. Det var drygt två veckor kvar till vårt bröllop så vi lagade en massa mat och frös in. Jag och mamma ❤

Min möhippa var två veckor före bröllopet. Jag vill säga att det var den 13 september. Jag blev så överraskad eftersom Fredrik hade sin svensexa samma dag. Hade liksom inte räknat med att själv bli hippad då.

Så mysigt att tänka tillbaka på. Det var mitt livs lyckligaste dag. Just nu har jag mitt vuxna livs lyckligaste vardag. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.