Så tråkig blogg

Jag tycker att min blogg är så tråkig just nu? Livet springer på och jag hinner inte riktigt göra så engagerade inlägg som jag vill. Ska försöka planera in bloggandet mer regelbundet så kvalitén blir bättre.

Vi har haft en mysig helg i stugan. Igår begav vi oss ut för att leta kantareller. Vädret var okej men vi hittade noll svampar.

Baloo var med. När vi var less på svampplockning åkte vi in till Hemavan och kollade på en jacka till mig. Jag hittade ingen bra men det gör inget. Vi fick fika hos några kompisar, sen åkte vi tillbaka till stugan. Jag läste, tog en dusch och sov en stund på soffan.

Idag har jag läst mera. Gillar boken Livet kan börja. Författaren är väldigt bra. F tog en tur upp på fjället med kameran. Får se om jag kan visa några av dem här sen. När jag var trött på att läsa började jag packa ihop våra grejer. Mamma och pappa kom upp lagom till lunch och sen åkte jag och Fredrik hem.

Nästa helg ska vi vara hemma och det känns lite skönt. Nu ska jag ladda för jobb ända till fredag eftermiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.