Höstlista

Visa en bra höstbild från ditt arkiv.

Beskriv din kommande höst i tre ord
Jag hoppas på att få en höst som är lång, mysig och ångestfri.


Vilka är dina bästa minnen från sommaren?
Nästan alla? Höjdpunkter är väl Vasa och Stockholm då.


Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Allt är bäst. Hur träden ändrar färg, hur luften blir frisk och klar, att det blir mörkare och mörkare. Jag sover så mycket bättre på hösten. Man får börja tända ljus inne igen. Vardagen drar igång efter sommaren och känns bara skön, inte tråkig och monoton. Det enda som är dåligt är väl att jag inte får vara ledig 24/7 och bara njuta av den, haha.


Hur höstmyser du?
Favoritsockarna från Kari Traa. Spontana filmkvällar i soffan. Tända ljus. Eller bara med en krispig promenad där jag insuper naturen.


Vilka böcker har du planerat att läsa i höst?
Läser just nu Livet kan börja av Sheila O’Flanagan. Har Sofie Sarenbrants Syndabocken på nattduksbordet. Efter den ska jag läsa Jag for ner till bror som jag har hört så mycket positivt om, och som dessutom utspelar sig i närområdet.


Dina 3 bästa hösttips – alla kategorier?
Vad behöver man för tips inför hösten? Köp varmare kläder i tid?


Hur ser din höstoutfit ut?
Varma koftor, stickade tröjor och liknande. Jeans eller snygga byxor till. Är tyvärr ingen kjolmänniska egentligen men ska börja försöka använda lite på jobbet i höst.

Har skol/jobbstarten fört med sig några insikter?
Nja.. Att jag älskar vardagen så här i början. Mot slutet av läsåret vill man bara bryta av med något, men just nu är vardagen så härlig på något vis.Vad har du på TO-DO listan just nu?  
Teckna ett nytt elavtal, dra igång ett (hemligt) projekt (ursäkta att jag ens nämner det) och skriva vidare på min roman. Eventuellt söka några kurser till våren också.

Några tips på hur man botar höstdeppigheten?
Nja, jag lider inte av höstdeppighet alls. Tycker livet är bäst i september. Har dock lärt mig att träning ska vara det allra bästa för att bota all deppighet.

Bästa musiken för regniga dagar?
Åh, jag är så dålig på att ge musiktips. Kanske The Cardigans album Super Extra Gravity? Blandat tempo och blandade stämningar. Härliga texter. Allt är inte bra, men mycket.


Vad är två nya grejer du vill lära dig i höst?
Köpa alla julklappar på Black Friday och att jogga sammanhängande tid.Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Har nyss hittat Cleo på SVT:s Öppet arkiv. Jätterolig serie med Suzanne Reuter. Jag minns att jag såg den när den gick på tv i början av 00-talet men minns ingenting av innehållet. Det är fortfarande jätteroligt.


Vilka bloggar frossar du i för tillfället? – 
Frossar och frossar. Jag läser ett gäng bloggar och har tipsat lite nu och då om bloggar jag läser regelbundet. Just nu gillar jag Spiderchick och Egoina lite extra.

 
Vad är den höstigaste maträtten? – 
Mustiga grytor. Gärna en chili som stått och puttrar länge. Eller andra långkok som Pulled Pork eller liknande.


Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? –
Ja! Nästa vecka åker vi till Åre över helgen. Vi har hyrt en lägenhet så vi kan ta med Baloo och ska bara mysa tänkte vi.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.