Jag hinner så mycket numera

Vad har du gjort i helgen? Jag har hunnit med lite av varje. Så skönt när det känns så. Jag har förstått att det har varit varmt och fint i södra Sverige. Mm. Vi inledde helgen med ett snöfall i fredags som låg kvar över natten. Så kallt har vi haft det. Som tur var smälte det bort under dagen igår.

Igår var vi på höstfest/marknad här där vi bor. Det var riktigt mysigt ordnat men lite kallt. Jag köpte ljung som jag ska peta ner i en kruka på bron. Mysigast tycker jag att det är med de som tar med hönor in till centrum en sådan här dag.

Sen åkte jag hem och tog reda på det sista av mina odlade grönsaker. Det kommer ett mer detaljerat inlägg om det men roligast var mina morötter som blev många och fina. Fick in en del örtkryddor också som jag har fryst in.

Idag har jag putsat fönster utvändigt och plockat bort jordgubbarnas nät. Ska peta ner den där ljungen i en kruka nu också, sen ska vi åka och fika hos mamma och pappa. Tror att vi ska försöka handla också Ikväll ska vi spela Bingolotto. Sist vi spelade vann jag en ny lott, så då måste vi ju spela igen!

Har du haft en bra helg?

2 reaktioner på ”Jag hinner så mycket numera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.