Sju inlägg som lästes förra veckan

Förra veckan hade min blogg stor lycka i Googlesökningar. Det kom in läsare på alla möjliga gamla inlägg så jag tänkte att jag skulle visa några av de inlägg som blev lästa förra veckan. Jag har ändå en del intressant i arkivet.

Potatispaj med (tryffel)sås

Det här är verkligen ett bra rescept på söndagsmat. Eller någon annan helgmat. Kanske om man är lite ambitiös en tisdag också, i och för sig. En jättegod paj med smördeg, soltorkade tomater och potatis. Samt tryffelsås. Jag brukar aldrig ha i tryffel dock, men gillar man det blir det säkert gott. Tycker att alla ska testa den här pajen!

Virkad babyfilt

Några bilder på mina allra första mormorsrutor som jag länkade ihop till en babyfilt. Älskar färgerna själv, så jag har sparat den om den eventuellt ska komma till använding någon gång i framtiden.

Hotell Granen i Åre

Hotellet vi bodde på för en dryg månad sedan när vi var i Duved på bröllop. Riktigt mysigt och trevligt inrett. Älskar när det känns genomtänkt när man kommer till ett ställe.

American Made (2017)

Här är ett inlägg om en film vi såg för kanske ett år sedan. En liten recension kanske man kan kalla det. In och läs om du är nyfiken!

Bara du – Ninni Schulman

Den senaste boken jag skrev om här på bloggen var Bara du, och den var så fruktansvärt bra. En spänningsroman, ett psykologiskt drama. Klicka på länken om du vill läsa mer om förra årets bästa bok.

Present till 3-åring

Emellanåt får jag feeling och utser mig själv till expert på barnpresenter. Haha. Då skriver jag om det här. Mina tips på presenter till treåringar kan du alltså läsa om du trycker på länken ovan. Det är framförallt tips till alla oss som inte har egna barn, hehe. De som har barn kanske har andra, och bättre, förslag.

7 saker som är bra med att bo i glesbygd

Förra veckans lista som blev till efter att ha läst ännu en artikel om bensinskatten. Jag är så fruktansvärt trött på att det är det enda som når fram i mediebruset. Det hade varit kul med reportage om hur fantastisk det är att bo i glesbygd. Om livskvalitén.

En reaktion på ”Sju inlägg som lästes förra veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.