Träbröllop

Fem år som gifta betyder träbröllop! Det har alltså gått hela fem år sedan vår stora dag. Det betyder att det idag också är tio år sedan vi blev ett par. Tio år är ungefär en tredjedel av våra liv!

På ett vis känns det som väldigt nyss som vi träffades men det känns samtidigt som en evighet sedan. Det har hänt så mycket med oss som par och som personer under den här tiden. Det är förmodligen ett resultat av att vi nyss hade tagit studenten när vi träffades. Det händer ändå en del mellan 20 och 30.

Eftersom vi ändå firar lite halvjämnt har vi valt att åka bort över helgen. Vi har, som jag har nämnt tidigare, hyrt en lägenhet utanför Åre och tänker vara där över helgen. Exakt vad vi ska göra beror lite på vädret och dagsform sådär. Jag har till exempel sett att det ska vara höstmarknad under helgen, om det är fint kan vi vandra någonstan och är vädret hemskt tänker jag att vi kan åka och bada eller gå i några affärer. Vi kan också bara hänga i lägenheten och så om vi vill. Plus att vi kan ta med oss Baloo, det kändes lite viktigt.

Vi har ju tidigare försökt ordna bröllopspresenter på samma tema som bröllopsdagen. Jag hade nog tänkt fuska lite i år och låta trä bli till träd (inte helt ologiskt) och köpa ett till äppelträd men det blev inte av i år. Istället tänker jag nog att vi ska köpa oss en figur från Willow Tree. Vi fick en sån i bröllopspresent så det kan vara kul att fylla på med fler?

Tio år. Fem år som gifta. Jag är fortfarande så lycklig med Fredrik. Vem hade kunnat tro det sommaren 2009?


Tidigare bröllopsdagar kan du läsa om här:

Fruktbröllop – Fyra år som gifta
Läderbröllop – Tre år som gifta
Pappersbröllop – Två år som gifta
Bomullsbröllop – Ett år som gifta

25 reaktioner på ”Träbröllop

  1. Men vad underbart! Vad kul grattis! Man blir alltid glad av dessa inlägg! Så fina ni är! Hoppas det håller 10 år till och ännu mera 😍

  2. Grattis till 5 år som gifta, era bröllopsbilder är så fina. Så härligt att ni har åkt iväg 🙂 jag hoppas att eran helg blir bäst 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.