Fast i friidrotten

Hej i vardagen! Är allt bra? Har veckan varit bra så här långt? Jag har spenderat två kvällar framför tv:n. Jag har tittat på friidrotts-VM. Är riktigt glad över att det sänds nu. Jag tror – utan att orka googla – att det tidigare har gått i augusti, och då har man ju inte riktigt tid att titta. Så i veckan har jag sett Daniel Ståhl vinna VM-guld och Armand Duplantis vinna silver. Fantastiska prestationer. Ändå är jag mest imponerad av Angelica Bengtsson som bröt staven, letade jättelänge efter sin andra stav och så lyckades hon ändå ladda om, ta höjden i sista försöket och dessutom slå svenskt rekord!

Ja, så jag har inte så mycket spännande att rapportera om. Eter jobbet idag gick jag in på mataffären och köpte jäst för att kunna baka bullar. Så det håller jag på med just nu. Det är ju kanelbullens dag på fredag! Jag tycker att det är så skönt att kunna springa in i affären och fylla på om det är något man behöver. Vi får väl se om det visar sig på matkontot, men jag tror faktiskt inte det.

Löven har börjat falla nu. Är glad att de satt kvar så pass länge. Det har hänt att löven har börjat falla redan i augusti. I år blev det riktigt vackert, eftersom de hann byta färg.

Nu ska jag baka ut bullarna. Ha en trevlig kväll så hörs vi när vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.