Det small bara till..

..och så var det helg igen! Veckorna springer förbi och jag tycker att det är härligt så. Jag älskar mina fredagar som gör att jag kan komma hem före halv tre. Jag ska fika en kanelbulle nu och förbereda ett annat inlägg till bloggen. Hinner jag ska jag se ett avsnitt av Jane the Virgin. En ny säsong finns på Netflix nu! Har bara så svårt att hinna se dem när F är hemma på heltid istället för att jobba borta som förut.

Igår kväll var jag riktigt effektiv, när jag väl kom igång. Jag bytte lakan (och täcken!) i sängen, vek förra veckans tvätt, städade badrummet och diskade. Passade på att rengöra under diskstället och själva diskstället också. Fattar inte att det blir så äckligt där under?

I helgen då? I morgon har vi planer tillsammans med Fredriks systers familj. Det ska bli så kul att få träffa barnen igen! Alldeles för länge sedan sist, och nackdelen med att bo så långt ifrån varandra som vi gör. Var vi än bor får vi långt till någon del av familjen. Men, tio mil är ju inte oöverkomligt, det funkar över dagen till exempel.

Avslutar med några bilder från dagens friskvårdspromenad. Femton minuter uppför och så får man njuta av utsikten på vägen ner. Tyvärr hinner jag inte hela vägen upp på en kvart. Därifrån är utsikten helt magisk.

Trevlig helg!

29 reaktioner på ”Det small bara till..

 1. Veckan som sagt som du säger bara springer förbi! Vilket är rätt skönt! Men ändå jobbigt för snart är 2019 över. Känns som 2018 stod runt hörnet!
  Skönt att få massor saker gjorda igår ikväll
  !
  Fick energin imorse så storstädade och bytte lackan! Så mysigt när det är klart
  Trevlig helg ❤

 2. Så skönt att få så ordentligt städat! Speciellt på såna ställe man inte alltid tänker på.
  Så himla fin och höstig bild du tagit!

 3. Ja veckorna bara springer iväg. Jag har inte ätit en enda bulle idag hehe! Skönt när man blir sådär effektiv. undrar också över diskstället, samma problem här. Hoppas ni får e mysig helg med sällskapet.

 4. Så fin bild som du tog på din promenad 🙂 Här är många löv på träden fortfarande gröna 🙈jag minn hur äckligt det blev under diskstället. Jag la en kökshandduk under för att slippa se det äckliga under diskstället 🙈😂

 5. Veckorna och helgerna går för fort. Tycker det var nyss som jag hade mitt måndagspass och så är det redan fredag kväll. Så mysiga helgplaner ni har. Förstår att ni vill bo närmre men precis som du skriver så är ju inte tio mil jättelångt ändå.

 6. Ja jag känner igen det där. Det blåser bara till i kalendern, snart Hallowen och sen är det inte långt kvar till advent, jul och nyår. Underbar utsikt därifrån. Jobbigt med långa avstånd till sin familj, kände verkligen av det när min bror bodde på Gran Canaria, kunde ju inte bara hasta dit på en fika precis hihi.
  Trevlig helg 🙂

 7. Veckorna bara rusar iväg. Jobbigt att bo långt borta från sin familj. Mina föräldrar och min bror bor 30 mil från oss och vissa dagar är det riktigt jobbigt ❤

 8. Tiden går så sjukt fort alltså
  Så mysigt att du äntligen ska få träffa nära och kära, de betyder och ger så mycket 😀
  Finns väl inget bättre än att lägga sig i en renbäddad säng 😀 😀

 9. Vad duktig du var som fick så mycket gjort igår det är så härligt när man är sådär effektiv. Älskar att lägga mig nybäddad säng 🙂

 10. Här försvinner verkligen veckorna bort med, rätt skönt ändå. Att jobbet bara går undan är så bra ändå, jag kommer dit och går hem känns det som, aldrig långtråkigt på jobbet i alla fall. Här blir det simskola, städning i föreningen och i morgon är vår första bröllopsdag.

 11. Sånt är så himla härligt mär man gjort klart allt knför helgen 🙂 jag fick tvätta och städa igår ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.