Ett snabbt hej

Den här helgen har också varit så himla bra. Jag är så nöjd med allt vi har gjort. Igår blev en jättemysig dag med Fredriks systers familj. Vi åt lunch, hängde på badhuset i några timmar och så hängde vi hemma hos dem. Åt hämtpizza till middag och hade så jäkla trevligt. Halv nio var vi hemma igen, det är ganska lagom när man har varit igång hela dagen.

Idag har vi städat bort utemöbler och tagit bort tyget från paviljongen. Jag har planerat mat och Fredrik har handlat. Mamma, pappa och Tarras var här på en fika. Jag lagade asgod chili till middag. Har hunnit skriva en timme. Nu siktar jag på trettio minuters yoga och sedan dusch med minimini-spa. Bra avslutning på veckan!

Hur har din helg varit?

2 reaktioner på ”Ett snabbt hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.