Många småsaker

Den här veckan har jag känt mig rätt så effektiv. Eller, jag har äntligen tagit tag i saker jag har tänkt göra jättelänge. Det kanske är så jag ska säga, haha. Jag har tecknat ett nytt elavtal (bara skjutit upp typ två månader) och hoppas att det blir bra. Sjukt tråkigt och sjukt svårt att välja elbolag, men nu blir det som det blir. Jag har också kontaktat banken om en grej som jag har tänkt ta tag i sen i juli. Tog ungefär tio minuter så var det fixat. Fattar inte att man skjuter upp saker så där? Det är jag i ett nötskal. Särskilt om det krävs ett telefonsamtal, haha.

Ikväll har jag hämtat ett paket från Stronger. Beställde ett par träningsbyxor och är än så länge så nöjd! De är ju ganska dyra, men så hade podden Momsplaining en rabattkod som gav tjugo procent (tror den gäller fram till den 27 oktober – googla om du är intresserad) så då slog jag till på ett par. Tänker alltid att ”hippa” märken inte ska passa mig och min stora mage, men har sett att Linda-Marie Nilsson gjort samarbeten med Stronger så jag bestämde mig för att testa. Jag tror att de är perfekta. Så pass höga och sttretchiga att de lätt går upp över magen och de verkar sitta kvar när jag rör på mig! Snygga är de också. Återkommer med annan info om de inte håller måttet!

Igår kom snö som la sig på backen. Var sjukt halkigt på väg till jobbet i morse. Men så fint det kommer att bli när snön lägger sig på riktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.