10 oktober i backspegeln

Nu är det dags att se tillbaka på ett specifikt datum tycker jag. Den här gången blir det dagens datum, den 10 oktober, och vi ska se vad som har hänt de senaste tre åren.

Förra året, 2018, hade jag alldeles nyss sagt upp min fasta tjänst. Då skrev jag ett kryptiskt inlägg om behovet av stöd och hur tacksam jag var för den tid jag fick. Uppmärksammade också att det var världsdagen för psykisk ohälsa och skrev att jag behövde börja ta hand om min egna psykiska hälsa. Det har jag ju faktiskt gjort, mår mycket bättre idag!

Den här dagen 2017 publicerade jag en lista med saker som jag drömde om. Drömmer om typ allt det där nu också utom att bo i en storstad. Känner mig lite botad från det just för tillfället. Suget kommer kanske tillbaka, haha.

Och för tre år sedan, 2016, publicerade jag en veckomatsedel på bloggen. Blev väldigt sugen på bakad potatis nu efter att ha läst den där.

Och idag är det en vanlig torsdag när jag är på jobbet. Ikväll ska jag åka hem, veckostäda och lägga fötterna på bordet. På bloggen publiceras det här inlägget. Samma datum, fyra väldigt olika blogginlägg.

34 reaktioner på ”10 oktober i backspegeln

 1. Men oj vad roligt inlägg! Kul att få en tillbaka blick!
  Du gör helt rätt skönt att ta en lugn kväll! 😍 hoppas dagen vart bra fina du!

 2. Åh vilket roligt blogginlägg, jag måste kolla upp v ad jag själv har gjort under några år under samma datum. 🙂 Bakad potatis lät ju så gott, mums !! Ha en trevlig kväll 🙂

 3. Kul med en tillbakablick. Världsdagen för psykisk ohälsa är så viktigt!! Listan ska jag läsa. Skulle också behöva städa igen men det får vänta.

 4. Vilket roligt inlägg och se tillbaka på 3 år vad man skrev. Det kanske man skulle göra någon dag. Bakad potatis var väldigt länge sen som jag åt, nu blev jag också sugen på det :p

 5. Åh.. ibland kan jag verkligen önska att jag hade behålit alla tidigare bloggar. Har skrivit blogg i över tretton år, men raderat dem när jag ledsnat. Så dumt. Ingen aning om vad jag gjorde för ett år sedan haha! Då hade vi iaf precis flyttat från Sundsvall till Karlstad och var på väg att dra vidare till Gotland!

 6. Det är verkligen intressant att gå tillbaka och kolla vad som hände ett visst datum flera år… 10 oktober är dock inget bra datum för mig då cancern tog min moster just detta datum ♡

 7. glömde säga avskyr mitt mörka gol ha ha både i hall o kök avvvskyr vill ha ljust itt. i bor i vvätterhem så det är där vi fick välja när vi flyttade in

 8. Verkligen så kul att kunna gå tillbaka och se vad man gjort samma datum tidigare år! Hur länge har du bloggat? 🙂 Blev ju också så sugen på bakad potatis nu haha, så gott 😃

 9. Så underbart inlägg, att du gått tillbaka så långt bak i tiden men samma datum som idag 😀
  Så grymt av dig att du har tagit hand om dig själv och starkt av dig att ordna upp din psykiska ohälsa

  kram på dig

 10. va roligt det måste vara att se tillbaka i bloggen så, det är ju så kul så sätt att skapa minnen i sin blogg ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.