Efterlängtad ledighet

Fredag igen! Faktiskt lite efterlängtad. Har varit trött på morgnarna (men fått tillbaka energin när jag kommit på jobbet) och så känner jag mig lite som om jag har en förkylning i kroppen. Vaknade med en ilande känsla i käkbenet. Blev livrädd först innan jag kunde konstatera att det inte var tandvärks-ilningar. Sen flyttade det sig till nedre käken och jag kom på att det kan bli så ibland om man har något i bihålorna. Har fått ett tyngre huvud här på eftermiddagen också, men inte så att jag mår dåligt.

Skönt då att vi inte har så många planer för helgen. På söndag ska vi fira en födelsedag i efterskott och imorgon ska jag klia min systers nya hund! Annars tänker jag inte göra så storslagna saker. En liten checklista ska jag göra åt mig själv (ska till exempel skicka en bok som jag har sålt) men annars ser jag fram emot att skrota runt i bekväma kläder och göra det som faller en in.

Vad ska du göra i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.