Vardagstankar

Då var det onsdag och jag tänkte skriva ner några tankar om veckan så här långt. Det har känts väldigt mycket som grå vardag den här veckan men så är det i alla fall.

I måndags spenderade jag hela kvällen i soffan. Var så sjukligt trött hela dagen. Jag kände också i söndags att jag behövde isolera mig för att bearbeta alla intryck från att ha haft (roliga) planer varje helg sen semestern tog slut. Jag har ju kommit på så här i vuxen ålder att jag tar in alla intryck så djupt. Eller att jag nog är högkänslig. Livet har blivit lättare sen jag har förstått det, och agerat efter det.

Igår kväll kändes det mycket bättre. Jag spenderade en stor del av kvällen med att skriva. Långsamt kom jag framåt. Tror dock att mitt mål med ett första utkast före årsskiftet är lite långt borta. Vi får se.

Jag har också bestämt mig för att ta tag i försäkringar och sånt. Var på rådgivning på banken och började prata försäkringar. Jag måste kolla upp vad jag har och vad som ingår i det jag har. En liten spark i baken blev det, för det är något som jag har tänkt på länge.

Ikväll har jag bakat. Planerna föll när jag inte hade bakplåtspapper men jag fick ihop något ändå. Får se om det går att äta.

Avslutar med en glad bild på mig själv. Trots att jag kände mig SÅ trött i måndags slogs jag ändå av att jag kände mig full av energi. Själslig energi. Härlig känsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.