Oktober 2018

Det har blivit en stor favorit hos mig att göra månadssammanfattningar från året innan. Jag har inte gjort det för alla månader, men nästan alla från föregående år. Nu har det blivit dags att titta på höjdpunkterna från oktober 2018.

Altanen blev klar

I oktober var själva altanen klar sedan länge, men maken blev klar med att lägga markstenar runt om där de skulle vara. Jag är så nöjd med detta bygge! I sommar har vi ju kompletterat med blomlådor och en paviljong, så det blev riktigt bra.

Vår färdiga altan

Minirenovering i sovrummet

Vi gjorde också en renovering av sovrummet. Garderobsväggen åkte ut och ersattes av två Trysilgarderober från IKEA. Garderober med skjutdörrar. Plus att det blev plats för en byrå med spegel ovanför mitt på de väggen, vilket frigjorde plats på andra ställen i sovrummet.

Sovrumsfix
Helgen av effektivitet
Ikeahelg

Jag sjukanmälde mig för första gången

I oktober förra året var första gången som jag ringde och sjukanmälde mig från ett jobb. Har såklart varit sjuk och hemma några dagar när jag gick i skolan, men aldrig sen jag blev vuxen. Då har jag varit sjuk och jobbat ändå. Ska försöka bli bättre på att vara hemma när jag inte är frisk.

Första sjukdagen någonsin


Vill du se mer från 2018? Här är tidigare sammanfattningar:

Januari 2018
Februari 2018
Mars 2018
Maj 2018
Juni 2018
Juli 2018
September 2018

En reaktion på ”Oktober 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.