Ändrat i vardagsrummet

Nu sitter jag i en av fåtöljerna på bilden ovan. Det är min farmor och farfars soffa och fåtöljer. De närmast i bild köptes in någon gång i mitten av 90-talet och hann inte användas så länge innan både farfar och farmor gick bort. Den har inte använts så mycket senare heller. Vår svarta soffa har blivit extremt nersutten, så för att slippa köpa nytt hämtade vi de här hemma hos mamma och pappa direkt efter jobbet idag. Blir nog bra.

Annat jag har gjort i veckan är promenader, jag har gått igenom mina försäkringar och ätit värma mackor, haha. Ikväll ska vi betala räkningar och sen tänker jag nog bara ta det lugnt.

Två dagar till, sen är det helg!

En reaktion på ”Ändrat i vardagsrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.