Den här tiden för sex år sedan…

Hade jag ofrivilligt studieuppehåll och jobbade halvtid på mitt förra jobb. Var alltså hemma på halvtid men hade inte vett att utnyttja det. Såg istället till att känna mig nyttig och duglig. Så dumt. I alla fall kraschade jag ju inte då, det var lite senare.

Hur som helst, jag hade misslyckats med några av de spanskakurser som jag läste på Högskolan Dalarna (där jag läste min lärarutbildning). Jag anmälde mig, och kom in, på motsvarande studier vid Karlstads universitet, så i oktober för sex år sedan gick jag och väntade på att de kurserna skulle dra igång under månadens sista vecka.

Det blev så mycket bättre att byta lärosäte. Det var verkligen en pedagog som hade de kurser jag läste under hösten. Och hälften av kurserna jag läste under våren som följde sedan. Fattade plötsligt allt som de hade försökt lära mig i Dalarna och det blev nästan roligt.

Den här tiden målade vi också upp och kaklade ett soffbord som jag köpte på en facebooksida. Det blev tyvärr alldeles för brett för vår soffa, så jag köpte oss ett annat när vi flyttade hit, till huset. Nu när vi har en annan soffgrupp tror jag att vi kommer kunna återanvända det soffbordet. Tänk att det är så länge sen ändå.

Allra mest tänker jag att det är så skönt att ha den här tiden bakom mig. Det blev bra, det löste sig med en lärarexamen och nu behöver jag inte bry mig om universitetslärare längre. Och jag är ett soffbord rikare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.