Mysig fredag

Den här fredagen började jag på ett ovanligt sätt. Ovanligt för mig i alla fall. Jag klev upp när F klev upp och gick ut med Baloo. Skulle inte säga att jag har sovit dåligt men liksom otåligt så det kändes lika bra att kliva upp. Så jag tog med Baloo på morgonrundan i kolmörkret.

Sen blev det frukost i soffan framför ett avsnitt av Jane the Virgin. Hann sminka mig i lugn och ro innan jag åkte på jobbet.

Fredag betyder att jag har en halvtimmes friskvård före lunch då jag brukar promenera femton minuter uppför och sen vända och gå tillbaka. Vädret var grått idag. Jag träffade ett rådjur. Eller ja, hen var en bit uppe i backen och försvann när jag dök upp.

Har varit så sugen på ungdomslitteratur ett tag så jag gick förbi biblioteket och lånade fyra böcker. Hade reserverat två fackböcker också som jag ska läsa för att bli bättre på mitt jobb.

Nu sitter jag i min fåtölj, nyduschad och med en blombukett från matbutiken på bordet. Ska läsa både före och efter middagen har jag tänkt. I helgen ska vi på kalas igen!

Trevlig helg!

32 reaktioner på ”Mysig fredag

 1. Kan tänka mig att rådjuret blev räd, dom är väldigt lättskrämda. Jag brukar bli lika rädd som rådjuren när dom skuttar förbi. Så härligt med en liten promenad. Tänk att ni har isigt på vägen här känns det lite som vår i luften 🙈

 2. Men vad hemskt men djuret vart nog rädd. Vissa av dom är ju inte rädda. Fy haha.
  Åh vad mysigt med is och så!! Skicka lite till mig 😍😍

 3. fy kan verkligen tänka mej att rodjuret blev räd ser ut att du har haft en mysig morgon skönt att va ute och gå lite har ni redan fått is?

 4. Har ni redan is på vägarna hos er ? oj.
  Mysigt att gå upp samtidigt med mannen men själv tycker jag det är tidigt men sen så har jag ingen hund heller som jag kan gå ut med.
  Ha en bra fredagskväll =)

 5. Gillar att ta det lugnt på morgonen. Går gärna upp en timme tidigare just för det. Skönt med lite friskvård innan lunchen. De där promenaderna är ju guld värda. Önskar dig en superfin helg.

 6. Jäklar var bor du som har is redan? Deprimerande haha! Låter skönt med friskvård på jobbet, vilken lyx med tid till det. Blommor skulle jag med köpt men glömde och kom såklart på nu!!

 7. Låter som en riktig toppendag! Men usch så mörkt & grått det är men ändå skönt att komma ut och promenera! Du får jätte gärna resencera böckerna sen 🙂

 8. Kul med besök på biblioteket och vad härligt att du hittade en del intressant litteratur. Själv har jag ägnat mig åt att bläddra i nya numret av Skriva. Lika intressant varje gång den kommer ❤

 9. Jag tycker att det låter som en alldeles perfekt dag med lite allt möjligt. Mysig start på dagen med promenad. Mindre kul dock att känna sig rastlös. Kul med lite nytt att läsa. Har bokhyllan full här hemma med böcker som väntar på att bli lästa men det får allt vänta lite.

 10. Känner igen det där, har svårt att somna igen när jag vaknat då jag blir så rastlös. Men så mysigt det ändå låter med en morgontur med hunden i mörkret! Verkligen fina blommor också, älskar att ha snittblommor hemma 😃

 11. Åh, jag älskar detta pre-vinter stadiet..! Och mysigt att vakna tidigt och få gott om tid på sig, slippa stressa och slippa oroa sig om tiden.. 🙂 Men ha en underbar helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.