Idag för två månader sedan

För två månader sedan idag var vi på skördemarknad i en by lite utanför orten där vi bor. Vi köpte en flaska linoljesåpa, där vi har hunnit använda upp halva, och så åkte vi hem och gick på secondhand innan de stängde. Jag fyndade en ljuslykta från Kosta Boda.

När jag tänker på det känns det som evigheter sedan. Men det är faktiskt bara två månader. Om två månader till är det nyårsafton. Vi hoppas på att fira den på samma vis som vi har gjort de sista två åren, i fjällen med ett gäng kompisar. Vi får väl se om det blir så.

Man tänker att de små sakerna i vardagen inte räknas, men det är ju de som är livet. Jag försöker bli bättre på att vara i nuet, för nuet är det som sen blir minnen. Det är inte alltid så märkvärdigt. Ibland är det en flaska såpa och en ljuslykta från Kosta Boda.

4 reaktioner på ”Idag för två månader sedan

  1. Att leva i nuet är så viktigt för att man ska kunna njuta av det som sker. Nyår i fjällen öåter helt underbart. Vi brukar fura hemma med god mat och familjen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.