Fredagsfix

Oj, vilka storslagna planer jag hade idag. Jag skulle kliva upp tidigt, skriva en lista på saker att handla och ge mig iväg för att promenera uppför, uppför, uppför. Vaknade inte riktigt så tidigt som jag hade tänkt mig, var för trött för att tänka på att handla och kände mig lite konstig i halsen så jag sköt på promenaden. Man blir jättesvettig när man går upp och sen kall på vägen ner, särskilt nu när vi har minusgrader, så det kändes klokast att avvakta.

Men! Jag har ändå hunnit göra saker. Jag har gått två promenader med Baloo, läst i en bok, skrivit listan, handlat allt på den och varit på kyrkogården för att tända ljus. Förr tände jag bara på en grav, i år har det tillkommit två nya. Imorgon ska jag tända ett ljus här hemma för min farmors syster som gick bort tidigare i veckan. Det finns ännu ingen grav att gå till. Hon har verkligen varit en extra farmor för mig och min syster, så hon är så saknad, även om jag inte riktigt har förstått att hon är borta ännu.

I eftermiddag hade jag tänkt baka småkakor men insåg att jag glömde köpa sylt till syltgrottorna och då känns det bara bökigt att dra igång baket. Det får vara tills imorgon. Istället lägger jag nog tid på skrivandet. Både i romanform och bloggform. Älskar blogginspirationen jag har just nu förresten. För några veckor sedan var den som bortblåst, men nu bubblar jag nästa över av inlägg. Har till och med färdiga planer för JANUARI, eftersom allt inte kommer rymmas innan dess. Härligt ändå.

Avslutar med en bild jag tog igår. Vi fick äran att vara hundvakter åt Alva, min systers hund. Det gick jättebra fastän det var första gången hon var här hos oss, och bara andra gången jag träffade henne. Jättemysig hund som trivdes ihop med Baloo. Nu siktar vi på helgen, hörrni!

30 reaktioner på ”Fredagsfix

 1. Så tråkigt när man har planerat och är så taggad så är det något som händer så de inte blir av! Hoppas du får en fin dag ändå😊
  Och jag beklagar verkligen din sorg❤

 2. Men sån härlig vill! Vill också ha snö! Eller är det en gamla bild?
  Har också hunnit med och göra lite saker idag! Rätt skönt faktiskt! ❤️Skönt och läsa måste bli bättre på det ❤

 3. Det var klokt att du inte var utmed på någon promenad när du har ont i halsen. Ibland är man för trött för att gå upp tidigt. Så fina hundarna är, mysigt att ni har så mycket snö 🙂

 4. Jag beklagar din sorg, aldrig roligt att förlora en närstående. Jag ska gå och tända ljus på kyrkogården imorgon. Min farmor dog i mars, hon blev nästan 107 år gammal och jag tänker på henne varje dag, saknaden är enorm.
  Hoppas du får en fin stund där, även om det inte finns någon plats än ❤ hon är med dig ändå ❤
  Minusgrader brrrrr!
  underbart vacker bild du har lagt ut. Och hundarna var ju ursöta också hihi
  Trevlig helg 🙂

 5. Beklagar din sorg❤️ Så mycket snö ni har & vilken gullig bild, härligt att ni kom iväg på promenader ☺️ Är ju så skönt när man har den där bloggmotivationen, önskar den kunde infinna sig här också.

 6. Vad tråkigt att både vakna och känna sig trött och med konstig känsla i halsen. Hoppas att det med halsen bara är en tillfällighet. Vad mycket du ändå hann med. Beklagar din sorg. ❤

 7. Underbart när man sprudlar av energi och blogglust. Den ska man ta vara på och vårda ömt för man vet aldrig när den försvinner ❤

 8. Har ni redan fått snö😊 jag tycker att det är väldigt mysigt skönt att du kunde handla dom sakerna du skulle hundra är värkligen så söta hoppas du får en fin dag

 9. Härligt när man känner att man får mycket gjort. Hade några saker på agendan igår och jag tror faktiskt jag fick gjort i princip allt vilket känns så skönt. Hoppas du får en fin helg ser ju så härligt ut på bilderna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.