Sju konton jag följer på instagram

När jag inte tipsar om mitt egna konto tänkte jag att jag ju kunde tipsa om andra. Att hitta bra konton att följa på Instagram är inte alltid så lätt, tycker jag. Särskilt om man inte vill ha extremt polerade konton, som jag inte gärna vill ha. Jag vill ha fina bilder blandat med verkligheten också. Jag tipsar om sju konton som jag följer på Instagram:

torpet125
Här har vi ett stort konto med mysigt innehåll. Här visas lyckade renoveringar av ett äldre hus. All inredning går i lantlig stil. Bilderna varvas med kakrecept och detaljbilder från hemmet. Både mysigt och välgjort och så känns det ändå väldigt äkta.

iminbokhylla
Jag ville ha ett enkelt bokkonto att följa och hittade då detta konto. Jag ville inte ha en massa analyser och finlitteratur utan korta tips på vanliga böcker. Det tycker jag att jag får här!

josefine_aamodt
Jag följer även Josefines blogg. Här varvas alla möjliga bilder från livet. Jobb, barn, inredning, kläder och allt annat som hör till vardagen. Fina bilder, men utan att det känns alltför stylat eller perfekt. Lagom, helt enkelt.

alexandrabylund
Alexandra är entreprenör och driver en egen byrå som jobbar med att skapa relevant innehåll på sociala medier för företag. Om jag har förstått det rätt. Hon är också en riktig inspiratör som skriver peppande om lite allt möjligt, men framför allt som sociala medier.

vardagspixlar
Här har vi ett riktigt blandat konto. En del inredning och inspiration kring riktigt gamla hus står i fokus. Ägaren av kontot bor nämligen i ett hus byggt i slutet av 1800-talet. Det blir också tyger, vardag och reflektioner kring allt möjligt. Den typen av konton som jag gillar.

norrgavel
Här är ett företagskonto som jag följer. Jag följer inte många företag på Instagram, men följer Norrgavel enbart för att få koll på deras produkter. Norrgavel för Svanenmärkta och hållbara möbler, och min största dröm är att kunna köpa en soffa därifrån. Tyvärr är plånboken långt ifrån så stor som den skulle behöva vara för det, men om den dagen kommer vill jag veta vad jag ska ha!

picturebysara
Jag avslutar med att tipsa om en gammal klasskompis till mig. Gammal som i att det var länge sedan vi gick i samma klass, vi är nämligen inte gamla. Hon har startat ett fotoföretag och erbjuder familjefotograferingar. Gillar man bröllop (och kanske även barn) ska man titta in här!

När jag gick igenom listan över de Instagramkonton jag följer passade jag på att avfölja flera inaktiva konton, eller konton som jag tvångsföljt för att få delta i någon tävling. Det betyder att jag nu har utrymme för ett gäng nya, härliga konton. Vilka ska jag följa då? Tipsa gärna i kommentarerna nedan!

24 reaktioner på ”Sju konton jag följer på instagram

  1. Alltid bra med lite nya o hitta
    Jätte fina konton ska va lite samma konton det är väl det som blir ens intresse antar ja 🤣👍
    Hoppas du haft en fin dag

  2. Tack för tips! Håller helt med om att det är svårt att hitta riktigt bra konton att följa… Jag gillar ett konto som heter weddingbliss bara för att det är så extremt fina bilder 😍 även om jag inte gå i några tackar alls att gifta mig hehe

  3. Vilka bra tips! Alla konton var nya för mig utom Alexandras, hennes blogg har jag följt i typ hundra år. Följer henne även på Instagram. Ska kolla in de andra kontona med.

  4. Åh såna här inlägg älskar jag! Har ett planerat framöver men inte blivit av än 😅 Superbra tips & kul då jag faktiskt inte hört talas om någon av dom! Hittade förresten dig på Instagram nu så gick in och följde 😃

  5. Så många härliga konton, jag gillar inredning men följer ganska få inredningskontin så de var nog alla nya för mig. Kul med lite tips så här en tisdag

  6. Bra konton du tipsar om, och kul att se ett inlägg om tips på konton på Instagram. Tycker det är roligast att följa folk som liksom har ett litet blandat földe där det liksom blir äkta och bra❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.