Orkar trots att jag är trött

Så trött jag är ikväll. Vaknade på något vis för tidigt i morse. Det gick bra ändå, för jag fick frukostsällskap idag! En kompis behövde sova någonstans en natt, så vi åt frukost ihop innan hon drog vidare på jobb. Jag var till och med trevlig så där på morgonkvisten.

Ikväll har jag börjat klippa sönder en gardin. Det var bra mycket mer tidsödande än vad jag trodde. Jag hann lyssna på två poddavsnitt. Först det senaste avsnittet av Hanapees otroliga podcast och sen samma Hannas podd Gott Folk där hon intervjuade Sandra Beijer! Jag gillar Sandras blogg så jag tycker att hon var en intressant intervjuperson.

Ryggyoga har jag gjort också. Har blivit så slarvig med yogan. Förmodligen för att jag inte längre har så ont i musklerna. Det är ju dock tack vare yogan så jag får ju som inte sluta.

Det var dagens tankar och händelser. Nu ska jag kvällsfika framför tv:n.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.