Mina fem mest lästa inlägg i september

Det är roligt när man lyckas skriva inlägg som får leva vidare vecka efter vecka, månad efter månad. Jag har en del inlägg som är flera år gamla men som ändå blir lästa varje vecka, eller åtminstone varje månad. Jag har också inlägg som nästan aldrig bli lästa, trots att de är bra, men det är en annan historia. Idag fokuserar vi på de populära.

För att visa vad jag menar tänker jag idag visa och länka till de fem inlägg som blev mest lästa i september. En del av dem är skrivna just i år i september, men inte alla. Så här såg topplistan ut:

Skörden 2019

När jag visade upp vilka grönsaker jag lyckades skörda efter årets odlingssäsong sköt statistiken i höjden. Jag tror kanske inte att mina bloggläsare är överdrivet odlingsintresserade (eller? Skulle du säga att det är därför du läser min blogg?) utan det var nog mer inläggets timing.

Sy en jeanskjol av ett par jeans

Varje gång jag ser att det här inlägget har fått visningar tänker jag att internet måste vara helt svältfött på instruktioner kring hur man syr om jeans till en kjol. I somras hade inlägget minst en träff om dagen, men ofta fler än så. Det här är ett inlägg från våren 2018 (minns inte exakt datum) så det är inte aktuellt för månaden september i övrigt. Så häftigt. Det kommer nog vara 2019 års mest lästa inlägg, tror jag, och då är det alltså inte ens skrivet i år.

Hur man syr ett överdrag till en stolsdyna

Ett annat inlägg som handlar om att sy är det där jag visade hur jag sydde nya överdrag till våra stolsdynor. Älskar att det får så mycket uppmärksamhet när jag egentligen inte la särskilt mycket tid på att göra inlägget. Jag har så klart fotat steg för steg, och för mig personligen är det bäst om jag ska förstå hur något ska göras, men ändå. Kul är det i alla fall. Det här är inte heller ett inlägg skrivet i år.

Jag hinner så mycket numera

Det här är ett inlägg som skrevs i september månad. Mest handlade den om den helg som hade passerat då (med snöfall, haha, det har jag redan glömt!) men själva rubriken var ändå en reflektion av att jag har mycket mer energi nu än vad jag hade för ett år sedan. Jag är så glad för det. Jag känner mig mest som mig själv när jag orkar göra saker.

Träbröllop

Vi firade bröllopsdag i september, så det är kanske inte så konstigt att inlägget som uppmärksammade det hamnade på listan över de mest lästa inläggen.

Sammantaget ser man alltså att de inlägg som blir lästa inte alltid (men ändå ganska ofta) är de som man nyss har publicerat på bloggen. Av dessa fem är skördeinlägget mitt favoritinlägg. Nej, inte bröllopsdagen. Den var så klart roligare att fira än att skörda morötter, men för bloggen är skördeinlägget bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.