Små saker jag har klarat av

Vi börjar närma oss deadline för min 30 before 30-utmaning. Idag samlar jag ihop några olika händelser som stått på listan som jag har klarat av. Här kommer de, samlade i en klump.

#6 – Läsa in en gymnasielärarexamen

När jag skrev listan trodde jag att jag skulle få en examen för grundskolelärare. Det fick jag också. I mitt examensbevis står det lärare för grundskolans senare år, vilket beror på att jag inte tog tillräckligt många poäng i mitt andraämne. Jag trodde alltså att jag skulle behöva studera mera för att bli behörig för gymnasiet. Så kom min legitimation och jag får undervisa i gymnasieskolan också. Så enkelt var det!

#18 – lära mig fotografera ordentligt

Jag hade som mål att förstå vad olia begrepp som bländare, sluttid och ISO-tal betyder och jag har läst på och lärt mig. Jagh ar också landat i att för att kunna avancera mer behöver jag en mer avancerad kamera. Något som jag inte har just nu. Men jag anser ändå att jag har klarat av målet.

#28 – lära mig sminka mig proffsigt

Innan jag gifte mig var jag inte mer intresserad av smink än att jag använda mascara, typ. Efter att ha fått en professionell sminkning på min bröllopsdag kände jag att jag ville kunna lite mer, de gånger jag kanske behöver det. Jag har fokuserat på ögonsmink och lärt mig att lägga snygg ögonskugga på några olika vis. Min go to är en jätteljus skugga från inre ögonvrån och att tona ihop den med valfri färg. Jag har också lärt mig att lägga en hyfsad bas när det behövs. Skulle vilja ha lite bättre grejer för det bara.

2 reaktioner på ”Små saker jag har klarat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.