Mycket älskad, oerhört saknad

Jag har funderat länge på vad jag ska skriva idag. Vi har haft begravning. Sagt farväl till en av mina allra närmaste. Som funnits med hela mitt liv. Som fick bli 91 år, och var pigg ändå till slutet.

Hon brydde sig verkligen om oss. Lekte affär varje gång vi kom förbi som barn. Var den som först lät mig prova sticka. Bakade världens godaste bullar. Bjöd på söndagsmiddag när vi skulle hem från stugan. Var alltid glad och snäll. Älskade Fredrik från första stund. Visade hur stolt hon var över mina språkkunskaper. Såg till att ha falukorv i kylskåpet när Baloo skulle hälsa på.

Jag är så tacksam för detta. Tacksam över att ha fått ha en extra vuxen, som en farmor eller mormor, i mitt liv. Glad att vi delade ett andranamn.

Tack för allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.