Julkalendern 2019 – 10-talet

Det är bara ett par veckor kvar tills december och december betyder adventskalender, eller hur? Förra året deltog jag i Johanna Kajsons julkalender men i år fick jag feeling och plitade ihop en själv! Ni vet när man börjar med något och sen inte kan sluta? Lite så var det för mig den här gången. Vill du vara med? Jag kommer fylla i kalendern oavsett, men om du också vill vara med finns enkla instruktioner här nedan.

Så deltar du i Inne hos Inas julkalender 2019

Syftet med kalendern är både att skapa innehåll till dina sociala kanaler och att räkna ner till julafton tillsammans. Det här inlägget släpps redan idag för att du ska kunna förbereda dina inlägg, om du vill. Du kan delta i alla sociala medier. Läs mer hur du gör nedan.

Delta med blogg

Du som har en blogg publicerar ett inlägg med den rubrik som gäller för dagen. Du väljer själv hur du vill tolka rubriken, om du skriver mycket eller lite och vad du vill dela med dig av. Du som deltar med blogg avslutar varje blogginlägg med frasen:
Det här är en del av Inne hos Inas julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.
Se till att någon del av frasen länkar till det här inlägget!

Delta på Instagram

Om du vill delta på Instagram delar du en bild med eller utan text som passar till dagens rubrik. Du väljer själv hur du vill tolka rubriken för dagen. Varje inlägg ska markeras med hashtagen #innehosinasjulkalender

Delta på andra sociala medier

Du kan så klart välja att delta på Youtube, Facebook, Twitter och andra sociala medier om du vill det. Se då till att tala om att det är en del av Inne hos Inas julkalender och länka tillbaka till det här inlägget.

Ämnen för årets julkalender

Tjugofyra dagar kräver tjugofyra ämnen. Jag utgår från att ni förstår att ämne nummer 1 är menat att publiceras första december och så vidare fram till den 24 december. Temat är i alla fall ”Mitt 10-tal”, vilket känns passande när vi nu går mot ett nytt årtionde!

1. Det här vet jag om 1910-talet
2. Mitt 2010
3. 2010-talets bästa musik
4. Mitt 2011
5. En kändiscrush jag hade under 2010-talet
6. Mitt 2012
7. Filmer som släppts under 2010-talet
8. Mitt 2013
9. Den första podd jag lyssnade på var
10. Mitt 2014
11. 2010-talets bästa serie
12. Mitt 2015
13. En stor händelse i världen under 2010-talet som jag kommer minnas
14. Mitt 2016
15. En Youtube-kanal från 2010-talet
16. Mitt 2017
17. En bok skriven under 2010-talet
18. Mitt 2018
19. Saker jag inte visste i slutet av 2009
20. Mitt 2019
21. Min bästa app
22. Min bästa resa under 2010-talet
23. Det här kommer hända mig under 2020-talet
24. En jul jag minns/Så vill jag minnas julen 2019

Bra att veta

  • Det går bra att välja ut några inlägg att delta på, man behöver inte publicera i alla luckor.
  • Det går därför också bra att haka på julkalendern efter att den har börjat.
  • Vill du vara med och få en länk delad i slutet av mina julkalenderinlägg, kommentera under det här inlägget. Det är enklast att kommentera här även efter att julkalendern har börjat.
  • Jag kommer inte att hålla koll på vilka som länkar och använder taggar rätt. Det är bara kul att kunna läsa andras tolkningar av samma ämne!

Hoppas på en trevlig jul tillsammans!

12 reaktioner på ”Julkalendern 2019 – 10-talet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.