Önskelista

Det börjar dra ihop sig till jul. I år har vi bestämt att vi inte ska ge några julklappar på min sida, och på Fs sida blir det bara till syskonbarnen. Jag ska köpa en julklapp till Fredrik, och han en till mig. Jag fyller också år snart så jag tänkte att jag kunde samla ihop några grejer jag skulle vilja ha. Mest till Fredrik då, haha.

Vi börjar med en stickad tröja från Ralph Lauren. Den här är en blandning av ull och kashmir, som jag har börjat uppskatta allt mer. Den här ovan har jag hittat hos Zalando.

Jag är verkligen ingen konstnär men tycker ändå om att kladda med färg emellanåt. Har i många år velat testa pennorna Promarker. Förmodligen för att jag följde en tjej som målade porträtt med de pennorna, haha. Eftersom jag inte ser mig som särskilt konstnärlig har jag dock aldrig vågat köpa ett set. Kan önska mig ett istället. Med ett lämpligt papper att måla på.

Jag köper allt mitt smink från Maria Åkerberg, och skulle vilja ha ett läppstift i färgen Rock’n’Red. Det skulle nog passa utmärkt på mina läppar. Hoppas jag.

Jag skulle också vilja ha ett set med doftpinnar och något snyggt att ställa dem i. Är egentligen lite emot dofter (så jobbigt för de som är allergiska med alla syntetiska dofter) men i badrummet vill jag ha lite doft. Av naturliga skäl, så att säga.

En matta i ull. Det här är ju svindyrt, men fyller man 30 kanske mamma tycker att jag är värd några tusenlappar. Ullmattor är den sorts material jag har kommit fram till att jag kan leva med att mattorna innehåller. De och hemvävda trasmattor är väl vad som är försvarbart när man inreder hemma. Tänker också att man får satsa på något ganska neutralt som går att ha länge. Den på bilden tycker jag var fin.

Jag har tänkt börja samla på en kaffeservis. Efter noggrant letande har jag fallit för Salix från Gustavsberg. Jag skulle bara vilja se den på riktigt för att se hur stort örat är på kaffekoppen. Om öra ät bra önskar jag mig koppar, fat och assietter från servisen. I rött, tack så mycket.

Sminkpenslar är för övrigt något annat jag önskar mig. Ett ordentligt set med penslar till ögonen. Och sen en instruktion till hur de ska användas, haha.

Avslutar med en fantastisk oljemålning. Konstnären heter Sofia Ohlsén, huserar i Östersund och säljer tavlan för den nätta summan 12 000 kronor. Helt klart värt men alldeles för dyrt att få i present. Klicka här för att se den finaste fjällräven.

En reaktion på ”Önskelista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.