Rörelseglädjen är tillbaka

Hej mitt i veckan! I måndags kände jag att jag bara längtade efter fredagen men nu håller det på att kännas bättre. Veckan började väldigt intensivt men jag tror att det blir lugnare nu så då känns det bra.

Hittills i veckan har jag reflekterat över att jag ändå känner en del rörelseglädje just nu. I måndags behövde jag ha bilen fast jag brukar gå så på kvällen kände jag att jag behövde en promenad. Sagt och gjort, så blev det också. Det låter kanske inte så märkvärdigt men det är flera år sedan jag kände att jag ville röra på mig. Att jag skulle må bra av det. Igår längtade jag hela dagen efter mitt träningspass och genomförde det så himla bra också. Äntligen! Mitt mål senaste året har varit att vilja träna, att längta efter träning. Så många pass som jag har kämpat mig igenom för att hamna här.

Annars då? Igår lyssnade jag på podd och målade i min målarbok. Tycker att jag har utvecklats när det gäller att använda pennorna. Funderar på att investera i några av bättre kvalitet.

Hur har din vecka börjat?

25 reaktioner på ”Rörelseglädjen är tillbaka

 1. Visst är det härligt när man känner att man vill röra på sig och känner att man mår så mycket bättre utav det 🙂 jag rev av ett litet yoga pass med sonen förut och det var inte det lättaste som han satte sig på min rygg 🙈 vad roligt att du känner sån rörelsegläjde nu 🙂

 2. Så härligt när man känner längtan & glädje till träningen! Jag längtar också efter att träna men då jag går och är små förkyld törs jag inte riktigt, så tråkigt och frustrerande!

 3. Skönt det går bra! Det blir man alltid glad över! Hoppas du får en toppen vecka med dom dagarna som är kvar!
  Podd är så roligt att lyssna på! Älskar det! Måla är super kul också 😍😍

 4. Det där med träning kan in många fall vara svårt att motivera sig till. Även jag har kämpat mig igenom många träningspass utan att ens jag velat vara där men känslan efteråt är underbar. Skönt att du fått in en vana och ett behov av att träna ❤

 5. åh vad roligt har också några såna böcker hemma faktiskt. väldigt avslappnande och rogivande att måla i 🙂

 6. Jag älskar när träningen kommit till det stadiet att man inte kan eller vill vara utan träning. Underbart att du äntligen känner rörelseglädje. Bästa känslan ju! För mig har det också varit en intensiv start på veckan. Behöver nog börja sålla lite i allt jag vill göra… Eller lära mig planera bättre.

 7. Så himla härligt att känna glädje i träningen, det är något jag verkligen saknar! Gillar dock att komma ut på promenader i skogen med katterna men blir tyvärr inte ofta nu på vintern. Hoppas på att kunna dra igång träning till våren 🤗❤️

 8. Att känna glädje är viktigt, härligt för dig. Här är jobbet just nu för mycket, jag vill känna glädje att jobba, och balans i livet men är inte alls där nu. Snart fredag, så härligt

 9. Just den känslan av att man vill röra på sig. Att man väljer bort andra alternativ för just rörelsens skull – det är den känslan man vill åt. Det är då man verkligen ”kan” göra förändringar om man vill det. 🙂 Så tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.