21 november i backspegeln

Då var det torsdag igen! Idag jobbar jag min långa dag, F fixar middag och så städar vi huset på kvällen. Det brukar vara så skönt att få gjort inför helgen! Inte så mycket innehåll till bloggen dock. Istället tänker jag att vi ser tillbaka på den här dagen i arkivet.

Förra året var den 21 november en onsdag och jag var på bio med ett gäng från jobbet. Vi såg A Star is Born och jag grät mycket mindre än vad jag trodde att jag skulle göra. Däremot blev jag väldigt förälskad i Bradley Cooper. Särskilt när jag insåg hur gärna han hade velat gör den där filmen (han hade både producerat och allt möjligt).

För två år sedan, 2017, skissade jag på en uteplats till framsidan och trodde att den skulle göras under kommande sommar. Hahahahahaha, tänker jag nu. Vi har fortfarande varken hunnit eller kommit fram till hur vi vill att den ska vara. Jag gillar fortfarande min skiss. Well, så småningom kommer det nog hända något på framsidan.

För tre år sedan, 2016, visade jag upp en del julpynt, julpyssel och julbak som jag hade hunnit med under helgen. Älskar att fixa med julen!

2 reaktioner på ”21 november i backspegeln

  1. Åh kul med en tillbakablick.
    Jag brukar oxå gå tillbaka och läsa gamla inlägg och skratta eller imponeras av vad jag tänkte eller hade för planer. Så mycket som man annars skulle ha glömt bort.
    Så fint du dekorerade trappan!
    Jag älskar julpynt! Huset blir så mysigt och man får verkligen fram julkänslan!

    Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.