Nu drar vi igång!

Det är fredag eftermiddag och jag har varit hemma en knapp timme. Slutar tidigt på fredagar. Hann med att handla lite och så hämtade jag Baloo hos mamma och pappa. Blev kvar där en stund innan vi åkte hem.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen. Har varit vaken sen fyratiden, så jag tänkte försöka sova lite. Det går tyvärr inte så bra. Jag är sämst på att varva ner när jag behöver. Men det blir lite välbehövlig vila i alla fall.

Ikväll ska jag premiära med glögg. Har lite svårt för vissa sorters glögg, men Coops (Änglamarks) ekologiska, alkoholfria, tycker jag är riktigt god. Imorgon ska allt pynt fram och på söndag ska jag påbörja julbaket tänkte jag. Nu är det jul igen!

Förra årets pepparkakshus

24 reaktioner på ”Nu drar vi igång!

  1. Härligt att sluta tidigt! Jag kan aldrig sova på beställning sådär, hehe. Hoppas du fick vilat iallafall. Jag gillar inte alls glögg men det låter mysigt. Så mysigt med julbak med.

  2. Låter som en bra fredag! Själv börjar man julpynta nästa vecka. Super mysigt kommer det att vara ❤️❤️❤️ Själv är man så slut efter vara på bb! Haha vill ba hem ❤

  3. Vilket fint pepparkakshus. Vi ska julbaka första advent. Blev så glad när jag hittade baklimm på tub! 😃 Om det funkar är det grymt, tänk att slippa bränna sig när man klistrar ihop huset.. lite mer barnvänligt 😄

  4. Premiärglögg här också.. Det är verkligen så gott. Även här blir det lite julpynt här hemma, Kommer inte hinna någon annan dag innan advent.

  5. Så himla härligt att sluta tidigare! Är också jättedålig på att varva ner, är i princip omöjligt vilket är superjobbigt. Hoppas du fått vila & haft en fin fredagskväll ☺️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.