Den nya blogglistan

Jag googlade för att hitta en rolig lista att fylla i, men hittade ingen som kändes ny och fräsch. Råkade dock hamna på bloggen Karolinas Kaos, som känt samma och gjort en egen, kallad den nya blogglistan. Nu testar vi den!


Vilket schampo använder du just nu?
Ett schampo från Ljung Hudvård. Det kan heta fjällbris, men det kan också heta något annat. Tillverkat bara sju mil ifrån mig! Tyvärr passar det inte riktigt mitt hår så jag brukar varva med Maria Åkerbergs schampo med rosmarin, och schampotvålar från Malin i Ratan.

Vad var det senaste du tittade på på tv?
På riktig tv var det nog… Andra åket och Robins på SVT. På Netflix tittar vi oftast på Modern Family just nu, och varvar med andra serier som vi ser på riktigt.

Vad hade du på dig för skor idag?
Växlar mellan mina vinterkängor (som ser så stora och klumpiga ut men faktiskt är så sköna och smidiga) och mina dubbade skor för att slippa halka.

Ett starkt minne från högstadiet? 
Vet inte om jag har några? Gillade inte högstadiet så mycket. Men jag antar att jag var den där tjejen som satt och fnissade med några tjejkompisar samtidigt som jag lyssnade på genomgången (och förstod allt) med andra örat. Jag och en kompis brukade sitta och skriva små meddelanden i varandras block.

Vem är din senaste kändiscrush?
Brukar inte bli så himla kär i kändisar? Förra vintern hade jag en liten grej för Cole Sprouse, men nu fick jag till och med googla hans efternamn så.. Däremot! För två veckor sedan var vi på Espresso House samtidigt som Felix Sandman och jag kunde inte sluta stirra. Så himla pinsamt, haha. Men det är inte direkt en crush, snarare blev jag starstruck.

Vad drömde du om förra natten?
Jag drömmer sällan och kommer i håg. Det senaste jag kommer ihåg att jag drömt är att jag öppnade frysen för att hämta något och insåg att det måste vara något fel eftersom den var fylld av vatten. Och så några grejer som liksom flöt runt. Ropade i panik på Fredrik som visade mig att han hade köpt en ny frysbox och flyttat över alla grejer. Blev både tacksam för att han hade fixat och arg för att han glömt att flytta ett paket med kycklingfiléer, haha.

Tänker du rösta i riksdagsvalet i april (ändrar frågan till ”nästa gång”)?
För mig är det en självklarhet att rösta.

Vilken är din go-to låt när du behöver pepp?
Åh, jag önskar faktiskt att jag var bättre på musik. Det mesta jag lyssnade på som tonåring brukar fungera. Första tanken var I Kissed a Girl med Katy Perry.

Något som alla andra älskar, men du inte riktigt förstår dig på?
Nutella. Jag tycker också att det smakar okej men har aldrig upplevt att jag längtar efter det, trots att jag är en riktig sockerråtta. Game of Thrones är en annan sådan sak, men det behöver jag väl inte påminna om efter att ha dissekerat säsongerna här på bloggen?

Har du irriterat dig på något idag?
Inte ännu. Det är ju lördag så det mesta brukar vara bra.

Lil’ + det senaste du åt = ditt rapper name. 
Lil’Clementine, haha. Lite gulligt ändå.

Visa det senaste fotot du tagit med din mobil – och berätta om det.
Fuskar lite (pga fula bilder) och visar en bild från Tärnaby förra fredagen. Det var så fantastiskt vackert ute, men jag tror inte kameran gjorde det rättvisa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.