Julförberedelser

Puh! Jag har två effektiva dagar bakom mig och känner mig inte ens trött. Jo, i benen, men psykiskt är jag väldigt pigg. Minns inte när jag var så här pigg senast. Kanske i tonåren.

Jag gjorde risgrynsgröt för första gången igår. Det gick bra. Vi har hunnit med annat också. Igår gjorde vi jul här hemma. Mest jag, för det är jag som bryr mig mest. Ställde fram adventsstakar, hängde upp stjärnor i fönster och placerade ut tomtar, dukar och ljuslyktor. Så mysigt! Vi hann med en fika hos mina föräldrar också.

Idag planerade jag nästa veckas mat i sängen, klev upp och skrev en inköpslista. Vek tvätt medan F gjorde frukost och sen åkte vi och handlade. Kom hem halv elva. Sen har jag julbakat. Blev saffransbullar och tre sorters kakor. Har tänkt göra en sort till men jag tar det någon kväll i veckan.

Nu ligger jag på sängen och vilar fötterna. Tror att jag ska gå en promenad ikväll och sen blir det nog en stund framför tv:n.

Har du haft en bra helg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.