So far so good

Om förra veckan segade sig fram måste jag nog tycka att den här veckan springer fram. Föredrar det framför det andra, helt klart. Jag har till och med varit lite aktiv på kvällarna. I måndags bakade jag den sista julkakan. Blev saffranskakan som jag tipsade om igår. Så god! Igår fixade jag mest med bloggen, och så såg jag första avsnittet på Riverdales fjärde säsong.

Ikväll var mina planer att städa badrummet, gå en hundpromenad och göra ryggyoga. Har bara yogan kvar nu, och klockan är kvart över sex. Vem är jag ens? Gillar mig själv när jag får saker gjorda. Andra planer för kvällen är att ringa min syster, om hon har tid att prata.

Intressant, va? Resten av veckan har jag ganska fullt upp. Imorgon ska jag på musikquiz och på fredag är det pysselkväll hos en före detta kollega. Sen är det december och jag tänker att kvällarna ska gå ut till julmys.

Dammar av en gammal bild så ni får se hur jag ser ut. Det går knappt att fota när det är så här mörkt!

Vad hittar du på i veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.