November 2018

Dags för ett av mina favoritinslag här på bloggen. Att lyfta höjdpunkterna från den här bloggen under den här månaden förra året. Alltså, alla stora händelser i november 2018.

Tarras flyttade hem

Det är faktiskt exakt ett år sedan som Tarras flyttade in hos mina föräldrar, 8 veckor gammal. Sötaste lille valpen som fortfarande är ett galet yrväder. Sötaste.

Hunden i fokus

Tuff somnade in

Min allra första hund, som min familj skaffade när jag var sexton, somnade in i november förra året. Det var lite oväntat och sorgligt, men kändes som rätt beslut ändå. Älskade hund!

Älskade Tuff
Inte som planerat

En liten julkrönika

I november publicerade en text om vägen mot julfirandet. Jag är en riktig julälskare, så egentligen stämmer jag inte in på texten ovan. Jag är den jobbiga kollegan som redan köpt alla julklappar, grannen som pyntar lite för tidigt och personen som (faktiskt) ser till att adventsljusen brinner jämt. Jag lägger gärna ut bilder på julmys på instagram. Men jag tycker ändå att texten blev lite rolig och lite träffande.

Femton steg mot jul

Utöver detta svämmade min blogg över med julinlägg. Två recept som jag länkade till i tisdags. Jag skrev också om lite blandade pyssel och visade bilder på tidigare julpynt. Så mysigt! Nu är det dags igen, hörrni!

3 reaktioner på ”November 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.