Helg igen!

Och så var det fredag igen. Black Friday till och med. Att det blev en grej på så kort tid. Jag har i alla fall utnyttjat några rabatter och handlat de få julklappar jag skulle köpa i år. Efter jobbet åkte jag på Lapland Eco Store och köpte de sista klapparna. De donerar en del av sin vinst från idag till miljövänliga organisationer istället för att ha rea.

Nu ligger jag i soffan. Lagade en god laxpasta till middag. Jag älskar one pot pasta, där man kokar allt i en gryta. Det är både lätt och gott.

Ikväll ska jag hem till en före detta kollega och ha pysselkväll. En trevlig och mysig tradition. Sen har vi andra planer för helgen. Det känns kul!

18 reaktioner på ”Helg igen!

  1. Men vad gott med laxpasta! Måste man göra nån dag! Super gott ju! Skönt att ligga och vila på soffan gör det också ! Super skönt 😍 hoppas du haft en bra dag ❤️

  2. Så skönt att du är klar med julklapparna nu. Jag har precis börjat köpa julklappar haha. Vilken mysa tradition som du och din förra kollega har. Hoppas att du visar upp erat pyssel sen 🙂

  3. Jag handlade också mest julklappar idag. Men fint att de skänkte en del till välgörenhet.
    Gillar inte lax men gillar när man gör sånt i en gryta, så gott!!
    Mysigt med en pysselkväll ❤️

  4. jag har också handlat en del julklappar idag, va mysigt med pysselkväll älskar också att pyssla ❤

  5. Så skönt att vara klar med julklapparna. Jag gillar att de skänker sin vinst till välgörenhet. Det borde fler göra istället för att bara tänka på att maxa sin vinst. Så gott det låter med laxpasta. Skulle vilja ha en crockpot faktiskt. Verkar så smidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.