En klassisk blogglista

Senaste veckorna har jag fått ett gäng nya läsare här på bloggen! Det känns så kul. Till dig som är ny läsare: välkommen! Och till dig som har hängt med ett tag: tack för att du vill läsa! Jag hittade den här listan hos Jessica Lagergren (som i sin tur har hittat den hos Flora Wiström) och tänkte att det skulle vara ett bra sätt för nya läsare att lära känna mig lite bättre.

Vad köpte du senast?
En påse chips till gårdagens pysselkväll ❤

Hur lång är du?
161 cm!

Vad stod det i ditt senaste sms?
Haha, jag har bara tråkiga sms just nu. Hej! Din beställning har idag skickats från vårt lager och är på väg. Från apoteket. Beställer på nätet ibland för att det är bekvämt att kunna göra det från soffan och man är säker på att varan finns.

Vad gillar du mest med dig själv?
Jag är smart och känner mig ofta kompetent. Trivs med det. Jag jobbar hårt för att vara snäll och ”bra” men tycker sällan att jag lever upp till det, så min intellektuella kompetens får vara det jag är nöjd med.

Vad gillar du minst med dig själv?
Att jag ibland har så svårt att umgås med människor. Har läst mig till att jag är en HSP-personlighet, så ibland är det på något vis för fullt med intryck för att ta in fler människor. Det är inte så kul och ger ju inte en jättefin bild av en själv.

En person du saknar
Finaste M som vi begravde för två veckor sedan ❤

Vad tycker du om Ernst?
Har egentligen ingen åsikt? Ser inte program med honom, men tycker att han formger väldigt fina saker.

Är du romantisk?
Ja, lite. Jag gillar att fira årsdagar och göra grejer då. Är kanske lite sämre på vardagsromantik, men ibland hittar jag på grejer.

Har du söndagsångest?
Inte just nu. Har haft i perioder, ända sedan jag gick i grundskolan, och det är fruktansvärt. Obs! Inte en sammanhängande period sen grundskolan då, utan flera olika.

Vilka städer har du bott i?
Östersund. Har också bott i min mans hemort och nu flyttat hem till min egen hemort.

Lyssnar du på poddar? Vilka?
Ja! För ett tag sedan var jag frustrerad över att jag inte hade några poddar att lyssna på och nu är jag lite frustrerad över att jag har för många. Jag lyssnar varje vecka på Tvillingpodden och Hanapees otroliga podcast. Lyssnar på varje avsnitt av Momsplaining men den kommer bara varannan vecka. Hinner jag lyssnar jag på Gott Folk, Familjen Dahl Alling och En underbar pod.

Låt på huvudet just nu?
Nu tändas tusen juleljus. Mer specifikt introt från en version som Carola spelat in.

Är du en ringare eller smsare?
Jag skickar sms. Så smidigt att den man kontaktar kan svara när hen har tid. Önskar att tandläkare, myndigheter och liknande svarade på sms.

När går du och lägger dig?
Nu när min man jobbar hemma på veckorna går vi ofta och lägger oss före 22. Jag har liksom fått in lite rutiner av att han är hemma. På helgerna försöker jag gå i säng före 24, men ibland är jag uppe längre så klart.

Vad är det modigaste du gjort?
Jag är egentligen en väldigt feg person. Jag har dock fått utmana mig ganska många gånger i livet för att komma dit jag är idag. Typ genomföra hemska redovisningar på högskolan. Det tycker jag är modigt, för det enklaste hade varit att hoppa över.

Har du någon gång åkt ambulans?
Nej.

Tycker du det är värt att lägga mycket pengar på fina smycken?
Ja, det gör jag väl. Ett smycke är ju trots allt lite av en investering. Själv har jag ganska ”billiga” ringar (jag var student när vi gifte oss) men kan nog tänka mig att lägga lite mer på ett smycke nu när jag tjänar pengar.

Kan du busvissla?
Nej. Klara mig ganska bra i livet ändå.

Vad har du för ringsignal på telefonen?
Den som alla har!

Har du körkort?
Ja, tog det några månader efter att jag fyllde 18.

Är du religös?
Nej.

Har du någon tatuering? Vill du göra någon tatuering?
Inte det. Tror inte att det kommer bli någon heller. Är lite för ombytlig för det.

Go to-mat som alltid är gott?
Tacos i olika varianter.

Hur ofta tvättar du håret?
Tre gånger i veckan.

Har du bra självförtroende? 
Nja. Ja, kanske. I perioder, som allt annat. Har vissa grejer som jag känner mig väldigt bra på, så det är väl självförtroende?

Vad köper man för blommor till dig?
Min favorit är nog pioner. Men annars rosor, eller en bukett med höstiga färger (om det är höst)!

Hur uppvaktar man dig?
Med något genomtänkt, haha. Älskar när det känns som om personen har tänkt igenom vad som passar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.