Hemmahelg

Den här helgen blev inte som vi hade planerat men den blev bra ändå. Vi skulle åka upp till fjälls igår. Vi skulle umgås med syrran och hennes kille i deras stuga. Igår morse var Baloo väldigt dålig i magen så vi bestämde oss för att vara hemma. Det kändes inte kul att åka bil flera timmar med en hund som kanske akut behöver ut, så det var ett bra beslut.

Istället var vi på julmarknad på hemmaplan. Jag köpte en målad tomte av en lokal konstnär. Målad som en tavla alltså. Så fin, ska hänga upp den i hallen.

Vi tog en promenad med lilleman också. I den sista novembersolen. Tog så många fina bilder!

Idag har det också blivit en promenad. Vinterstudion har jag hunnit med båda dagarna. Idag är det första december och även första advent. Vi har fikat saffransbullar och tänt första ljuset.

Såg förresten att det var några som frågade efter receptet på min laxpasta i fredags. Jag har inget exakt recept men här är en ungefärlig beskrivning av hur man kan göra. I fredags hade jag mest vatten som vätska till exempel så man kan göra på många vis.

Har du haft en bra helg?

8 reaktioner på ”Hemmahelg

  1. Låter som ni ändå fått en väldigt fin helg hemma & så mysigt det låter med julmarknad! Vilken fin tavla & så otroligt duktig konstnär 🤗 Jättefin bild på dig också!

  2. Ja fullt förståligt, med djur som är sjuka så stannar man gärna hemma. Så vackert medlutet snö, älskar att solen är framme med. Hoppas hunden mår bättre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.