4. Mitt 2011

Lucka 4 i min julkalender handlar om hur jag upplevde året 2011. Jag fyllde 21 under det året, så jag var fortfarande ganska ung även om jag tyckte att 21 var en ålder som började räknas lite. Stora saker som hände mig 2011:

Vi renoverade hallen

Vårt första gemensamma renoveringsprojekt var hallen i lägenheten vi bodde i. En hall är väl typ det värsta man kan renovera eftersom den ofta innehåller många hörn och dörröppningar, men slutresultatet blev ändå så fint, och vi är ju fortfarande ihop så det kan ju inte ha varit så farligt. Minns att jag älskade att få mörka golv så inte allt grus och hundhår syntes så väl.

Extrajobb

Jag sökte ett sommarjobb som personlig assistent som jag inte fick, men på hösten hörde de av sig och hade behov av någon som kunde jobba extra. Jag försökte i två månader men höll på att gå under på grund av att jag kom efter i studierna. Jag jobbade en del nätter, då jag förvisso fick sova men inte vågade eftersom jag ändå skulle vara tillgänglig om brukaren behövde mig. Det gjorde att det inte var så lätt att läsa dagen efter. Har aldrig varit så lättad som när jag slutade även om jag skämdes också för att jag gav upp ”för tidigt”. Det jobbet har inte ens med i mitt CV idag eftersom jag tidigare skämdes så mycket.

Arbetslöshet

F belv uppsagd från sitt jobb mot slutet av 2011. Det var lite jobbigt även om vi klarade oss ekonomiskt. Han blev lite tokig av att bara gå hemma. Tyvärr var det inte alldeles lätt att få snickarjobb under den perioden heller.

Jag var så bra på engelska

Både våren och hösten 2011 studerade jag engelska. Allt, allt, allt var på engelska och jag var så duktig på det då. All litteratur, alla seminarier, tentor, redovisningar och inlämningsuppgifter var helt eller delvis på engelska. Jag pratade ibland engelska med Fredrik utan att jag tänkte på det. Det var kul, även om delar av hösten var slitig. På bilden ovanför ser man en av mina kursböcker.

Det var nog de stora sakerna som hände 2011.


Jag har en julkalender med nya teman varje dag, öppen för alla som vill! Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.