Juliga instagrambilder från förr

Sticker in ett inlägg med lite bilder jag hittat på (min) Instagram. Bilder med jultema från 2016 och 2017. Första julen i huset gick jag verkligen all in på att dokumentera julen här hemma, så det är flest bilder från då.

Saffransbullar. Det bästa receptet, godaste bullarna.

Trappan var i princip nymålad och jag hittade vår balkongslinga. Match made in heaven säger man va?

Jag har två såna här stjärnor i vardagsrummet. Gillar dem jättemycket.

Plastgranen i full prakt 2016. Så mysigt!

Julgodis.

Julklappar till min man. Minns inte vad som var i dem tyvärr.

Adventsstakarna som jag har i köket. Älskar dem också.

En jätteenkel girlang som jag köpte på Åhléns. Man klippte ut tomtarna, limmade dit näsor och trädde dit snöret.

Slut på julbilder (för det här inlägget i alla fall).

8 reaktioner på ”Juliga instagrambilder från förr

  1. Wow så himla mysigt ni hade det! Det det verkligen juligt och hemtrevligt ut 😍😍 super fint verkligen!

  2. Så fint du pyntade. Otroligt fin gran. Praktiskt att ha en i plast. Slipper man köpa ny varje år eller om man är allergisk. Min mosters man är det så dom har alltid haft en plast. Går ju lika bra det. Lite roligt att göra trappan lite fin ju 🙂

  3. Dom där bullarna såg verkligen goda ut. Saffrans bullar är bland det bästa som jag vet. Så fint du hade dekorerat vid trappen, det är så jag skulle vilja ha det om jag bodde i hus 🙈 vilken din kalender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.