Vardagstankar

Hej bloggen. Nu är det onsdag igen så jag tänkte skriva några rader från min vardag. Som inte är så spännande i veckan, haha. Jag har planerat vilken julmat vi ska satsa på i år och nu ska jag försöka planera när jag behöver göra olika saker. Så spännande alltså.

Igår hade vi en tv-kväll. Såg flera avsnitt av The Handmaid’s Tale och gårdagens avsnitt av julkalendern. Man är trött nu men jag tänker att det måste få vara så. Det är mörkt och dags för vila snart, man får vara trött då.

Imorgon har vi reflektionsdag så jag tror att dagen kommer gå snabbt. Sen är det fredag. Hoppas på en bra sådan.

Hur har din vecka varit så här långt?

14 reaktioner på ”Vardagstankar

  1. Handmaids är så bra, har precis sett klart alla säsonger… Spännande hur man för så pass länge sedan kunde skriva en story dom känns så aktuell idag!
    Seg vecka tycker jag, försöker bli av med en förkylning. Vi får se fram emot helgen! 🙂

  2. Har inte hänt något spännande här heller utan varit en lugn vecka. Himla skönt att få planerat saker som ska fixas iallafall ☺️ Hört så många prata om The handsmaids tale men faktiskt aldrig sett något avsnitt, kanske borde göra det 🤗

  3. Började kolla på den serien, den va bra fast ja var tvungen att sluta kolla för mig själv haha. Den blev lite för tuff för mig blev så irriterad och arg på hur dom blev behandlade även om det bara är en serie haha jag lever nog mig in i det jag kollar på lite för mycket hahaha 😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.