5. En kändiscrush jag hade under 2010-talet

Jag är inte en person som direkt blir förälskad i kändisar, så egentligen är det här ämnet lite av en utmaning. Jag har ändå lyckats skrapa ihop tre kändisar som faller under kategorin kändiscrush.

Chad Michael Murray

I början av 2010-talet köpte jag hela säsonger av tv-serien One Tree Hill på DVD. Japp, DVD, det är inte ens 10 år sedan det var en grej, haha. I alla fall, i den här typen av serier som riktar sig till ungdomar finns det ju bara snygga skådespelare. Ni vet, normsnygga. Snyggast av alla var Chad Michael Murray, som spelade Lucas Scott. (Förutom en period när han hade en väldigt märklig frisyr). Nu har han även haft en roll i Riverdale, vilket gjorde mig glad eftersom det var länge sedan jag såg honom.

Paul Rudd

Sen kom Netflix och andra streamingtjänster. Med hjälp av dessa upptäckte jag Paul Rudd. För mig kommer han alltid att vara Mike i Vänner först och främst, men genom Netflix har jag även sett honom som riktigt ung i Clueless, som småbarnspappa i filmerna Knocked up och This is 40 och nu har han huvudrollen i en ny serie på Netflix (som jag inte har hunnit se). Men det är nog egentligen Mike som jag gillar bäst, kanske inte Paul Rudd i sig.

Bradley Cooper

Så var jag då på bio en novemberkväll förra året. A Star is Born. Med Bradley Cooper i huvudrollen. Det var så kul att se honom göra något annat än baksmällan, och när jag sedan läste på om filmen insåg jag att han varit väldigt engagerad i filmskapandet. Nu är inte A Star is Born någon favoritfilm. Den var bra, men inte så fantastisk som jag hört en del säga. Ändå var det då jag föll lite för Bradley Cooper. Antar att det är min egen ålder som gör det, haha?

Fyll gärna i din egen kändiscrush i kommentarsfältet!


Det här är en del av min julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

6 reaktioner på ”5. En kändiscrush jag hade under 2010-talet

  1. Kul att man ser tillbaka 😀
    Mike i Vänner är alltid Mike i Vänner. Det är oftast den roll de har som är mest intressant och kanske inte just personen i sig. Sedan när man ser dem i en annan roll så blir det bars konstigt. Ta bara Joel Kinnaman som exempel. I Johan Falk filmerna hade jag en lite Crush på honom men när jag såg Snabba Cash var det inte alls samma sak. Trots att han är väldigt snygg 😀

  2. Hehe själv hade jag en stor crusch i Daniel Radcliffe och faktiskt.. i hon som spelar Ginny med.. 🙂 Men.. Sedan.. Njae jag har väl inte direkt haft någon mer crusch tror jag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.