För sju år sedan..

Idag för sju år sedan skrev jag ett himla underhållande inlägg på den här bloggen. Det var en skitdag och jag lyckades få fram det i skrift. Tycker jag själv, för nu sitter jag och ler åt den dagen eftersom allt ju löste sig. Så klart. Här kan du läsa om den.

Jag är i alla fall så glad att vi inte längre har den bredbandsleverantör vi har. Det var ofta problem med att hela uppkopplingen var borta, och för mig som läste på distans var det direkt avgörande med en fungerande uppkoppling. Dessutom ringde de en gång i månade och försökte sälja tv-kanaler till mig. Jag har skrivit ett inlägg till om hur smidigt det gick att säga upp bredbandet, men när vi hade flyttat ringde det en tjej och frågade om jag hade ett telefonnummer till kvinnan som skulle ta över vår lägenhet. Jag googlade fram det åt henne. På riktigt, jag googlade fram det åt henne.

Jag är också så jäkla glad över att vi inte planerar någon mer flytt i livet. Eller jo, eventuellt ska vi flytta till ett äldreboende när det börjar närma sig, men innan dess tänker vi bo där vi bor. Ingen av oss gillar att flytta. Stressen runt tycker jag är hemsk. Ändå har vi bara flyttat tre gånger. Förstår inte de som orkar flytta varje år, som kanske måste på grund av andrahandskontrakt som går ut eller så. Ni är kämpar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.